Succesvol afslanken met PowerSlim

Op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om veel gewicht te verliezen? Maar gruwel je van een sapjeskuur of shakedieet? Dan is het koolhydraatarm dieet van PowerSlim iets voor jou! Dit voedingsprogramma is ontwikkeld door diëtisten op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. PowerSlim focust op het behalen én behouden van jouw streefgewicht!

Zakt de moed je in de schoenen als een dieet niet direct het gewenste resultaat oplevert? Of wil je resoluut breken met slechte eetgewoontes? Met PowerSlim pak je het probleem vanaf de kern aan! Dit koolhydraatarm dieet baseert zich op de functie van verschillende voedingsstoffen. Als PowerSlim coach stippel ik een behandelplan uit dat afgestemd is op jouw persoonlijke doelen. Daardoor worden alleen je vetreserves gebruikt als energiebron en blijft je spiermassa behouden.

De voordelen:

  • je valt snel en gemakkelijk af
  • je blijft lekker eten, zonder maaltijdvervangers
  • je hebt geen honger en kan het dieet goed volhouden
  • je spiermassa blijft behouden en je voelt je fit
  • je wordt intensief ondersteund door je PowerSlim coach
  • je werkt richting een gezond voedingspatroon
PowerSlim

De PowerSlim producten

PowerSlim ontwikkelde 140 lekkere producten waardoor jij gemakkelijk kunt variëren. In dit koolhydraatarm dieet zijn immers 6 eetmomenten per dag voorzien, waarbij gangbare voedingsmiddelen vervangen worden door PowerSlim producten. In het gamma vind je allerlei alternatieven voor traditionele etenswaren zoals brood, pasta, chips, koekjes, confituur … Die worden van bij het begin aangevuld met diverse groenten, eieren, vlees en vis. Je hoeft je favoriete ontbijt of warme maaltijd dus helemaal niet te missen! Het PowerSlim assortiment bevat weinig koolhydraten en veel eiwitten om jou een blijvend resultaat te bezorgen!

Het verloop van je koolhydraatarm dieet

Een PowerSlim traject bestaat uit 3 fases om je streefgewicht te bereiken.

1. De strikte fase

In deze fase ga je actief aan de slag om gewicht te verliezen. Je weet precies welke PowerSlim producten je op welk moment mag eten. Wanneer je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, is het tijd voor de volgende stap.

2. De overgangsfase

Nu leer je hoe een gezond voedingspatroon er voor jou uitziet. In deze periode raak je de laatste kilo’s kwijt en worden de PowerSlim producten geleidelijk aan vervangen door graanproducten, zuivel, fruit ...

3. De stabiliteitsfase

Proficiat, je hebt je streefgewicht bereikt! Je combineert nu de PowerSlim tussendoortjes met gezonde voeding. Als PowerSlim coach geef ik je duidelijke adviezen om gevarieerd te blijven eten én om op gewicht te blijven.

Starten met PowerSlim?

Het traject start met een gratis intakegesprek waarna we wekelijks je evolutie opvolgen tijdens een coachingmoment in de praktijk in Zulte.
Wist je dat je tot 1 jaar na het behalen van je streefgewicht mijn hulp kunt inroepen, en dat helemaal gratis? Zo werken we samen aan een resultaat op lange termijn!

Tarieven PowerSlim

De begeleiding door je PowerSlim coach is gratis. Je betaalt alleen voor je maaltijden die gemiddeld € 2,5 per stuk kosten. De totale kostprijs hangt dus af van de duur van je traject en jouw persoonlijke doelen.

Met het starterspakket (€ 159) vol smakelijke producten, essentiële vitamines én het PowerSlim kookboek krijgt je dieet van bij de start een powerboost! Daarna kan je wekelijks in de praktijk kiezen waar jij zin in hebt. Ik zorg ervoor dat de stock regelmatig wordt aangevuld, zodat jij telkens de PowerSlim producten kan kiezen die je lekker vindt.