Voedingsadvies op maat

Wil je nieuwe eetgewoonten creëren? Lukt het niet om op je ééntje je streefgewicht te bereiken? Zoek je een motivator om je gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren? Samen realiseren we jouw doel.

Als voedingscoach reik ik diverse tools aan – denk aan een duidelijk voedingsschema – om je hierbij te helpen!

De switch naar gezonde eetgewoonten is niet op 1-2-3 gemaakt. Als voedingsdeskundige en erkend diëtiste begeleid ik je op een wetenschappelijke manier naar een levensstijl die je bewust en
gezond laat eten en leven. Lekker eten zit ingebakken in ons sociaal leven. Ik leer je bewust omgaan met voeding en toon je hoe je moeilijke eetmomenten (zoals stress en feestjes) het best aanpakt. Maak je dus geen zorgen, er blijft ruimte om te genieten van je favoriete guilty pleasures!

Voedingsadvies op maat

Wat kan je verwachten?

Persoonlijke coaching

Online cursus

Shopflix

Als voedingscoach sta ik in ieder traject garant voor een intensieve, individuele begeleiding. We maken een wekelijks voedingsschema op, stellen boodschappenlijstjes samen en je krijgt tal van tips en tricks. Door deze aanpak haak jij minder snel af en ga je voluit een engagement met jezelf aan!

Ga je de uitdaging aan?

Contacteer mij voor een gratis kennismakingsgesprek waarin ik alle info geef over het stop jo-jo traject.

Losse consultaties

Vanaf heden werk ik niet meer met losse consultaties, enkel nog met een traject. Ik geloof er sterk in dat dit de beste resultaten geeft op lange termijn.